Alle programma op een rij

Alle programma's op een rij

Bedrijven

zakelijk dagnovazembla

Dag Nova Zembla

Of je nou komt uitwaaien of brainstormen: bij Nova Zembla heb je een eigen strandpaviljoen op slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Dit programma vul je zelf met spannende en ontspannende activiteiten.

Lees meer 
 
zakelijk zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Dé teambuilding activiteit. Tijdens het bouwen van een zeepkist ontdek je de ideale rolverdeling binnen je bedrijf. Wie is de waaghals en welke collega komt uit de verf als ontwerptalent? Een middag vol ouderwets vertier.

Lees meer 
 
zakelijk sunsetbarbeque

Sunset Barbecue

Een smaakvol avondprogramma in strandpaviljoen Nova Zembla. Je kunt er zowel genieten van een potje volleybal of een dubbeldikke hamburger. Voor ieder wat wils. En een knisperend kampvuur.

Lees meer 
 
zakelijk explore teamdiscovery

Team Discovery

Wie neemt het initiatief? En wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery leert je effectief samenwerken en te ontdekken wat jouw bijdrage is in de samenwerking. Klaar voor Team Discovery?

Lees meer
 
zakelijk explore brainstormbaan

Brainstormbaan

Dagje brainstormen met het team? Bezoek één van de PBN locaties. Op onze brainstormbaan worden mentale hindernissen genomen en ideeën de vrije loop gelaten. Je komt tot de beste inzichten, genietend van de mooiste uitzichten.

Lees meer
 
 • Wireless internet, beamer, scherm, flip-over voor de vergaderingen
 • Vlakbij Amsterdam
 • Meer dan voldoende parkeerruimte
 • Originele meeting-onderbrekers
 • Holiday-in hotel op nog geen 100 meter afstand
 • Privéstrand
 
zakelijk filmtheater

Take One Filmproductie

Op zoek naar een nieuwe kijk op zaken? Dit programma laat zien hoe je bedrijf denkt over bepaalde thema’s. In kleine filmproductieteams doe je kennis op over een camera, maar ook over communicatie en planning.

Lees meer 
 
zakelijk actiefvergaderen vergaderen

Vergaderen aan zee

Of je nou even je gedachten wilt laten waaien of komt voor een serieuze brainstorm: geen betere locatie dan Nova Zembla, je eigen strandpaviljoen in IJmuiden aan Zee. Kom maar op met die frisse wind! 

Lees meer
 
zakelijk programmaopmaat

Programma op maat

Met ruim dertig jaar ervaring stelt PBN graag een origineel programma samen. Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we welke activiteiten en locaties passen bij de te bereiken doelen.

Maak een afspraak 
 

Bel voor informatie of boekingen 020-6263600!

Onderwijs

onderwijs schoolsportdag

De leukste schoolsportdag

Goed georganiseerd en actief dagprogramma aan een privéstrand rondom je eigen paviljoen. Van klimmen in de toren, beachvolleybal op het strand, drakenbootvaren op het meer tot teamactiviteiten in de Kennemerduinen.

Lees meer 
 
onderwijs docentenuitje

Docenten uitje

Geniet met alle collega’s van je eigen strandpaviljoen. Bij strandpaviljoen Nova Zembla bepaal je alles lekker zelf. Of je nu wilt tokkelen of terrashangen, speedboot varen of sateetjes eten. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Wat je ook kiest: een ontspannen dag met je collega’s wordt het zeker.

Lees meer 

 
 • Een avontuurlijke en sportieve dag voor leerlingen en docenten rondom paviljoen Nova Zembla.

Bel voor informatie of boekingen 020-6263600!

Particulier

Familiefeest op Nova Zembla

Familiefeest op Nova Zembla

Een gezellig, informeel, ontspannen familiefeest waar niemand zich hoeft te vervelen en waarover nog lang wordt nagepraat.

Meer info
 
particulier uitdagende activiteiten

Spectaculaire Activiteiten op Nova Zembla

Ben je in voor een sessie van 1,5 tot 2 uur avontuurlijke en spectaculaire activiteiten in IJmuiden aan Zee onder leiding van ervaren instructeurs. Wie durft?

Meer info
 
particulier trouwlocatie nova zembla

Trouwen op Paviljoen Nova Zembla

Trouwen in een paviljoen met eigen terras en strand, voldoende parkeergelegenheid en een Holiday Inn hotel op loopafstand. Hoe mooi is dat?

Meer info

 

 • 11122009052
 • DSC03574c
 • Nova-Zembla-+-toren-feb-06-009
 • Nova-Zembla-terras
 • nova-zembla-273
 • vvb-IMG_3491

Bel voor informatie of boekingen 020-6263600!